Post by fimbcoghangponavs on Feb 12, 2022 6:54:55 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cafeland - Restoran Oyunu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tecrübe etmek ▞▞▞
▞▞▞ Cafeland - Restoran Oyunu 2022 version ▞▞▞
Çok güzel çılgın bir oyun
Genişletmek için çok fazla sizden biraz ucuz istemek için biraz Türk yemeklerini katın. + dekorlar çok basamaklı dekorlar katılsın. + yemeklerini biz belirleyelim. Günaydın. Oyun güzel gibi olabilir daha güzel olur.
Facebook'ta Cafeworld'ü beğendiyseniz, bunu gerçekten seveceksiniz çünkü daha iyi. Yeni değişiklikleri beğendim, yemeklerin hepsini bir kerede servis etmeyi, turnuvadaki yemek kutularını tamamlamak için ekstra bonus puanları seviyorum. Dürüst olmak gerekirse oyun daha iyi hale geliyor, teşekkürler Gamegos. Son birkaç güncelleme oyunu daha az eğlenceli hale getirdiği için puanımı 3 yıldıza düşürmek zorunda kaldım. Partiler verirken artık cl nakit yok, kamyon soğuma, sosisli kasiyer 2 saate çıkarıldı, neden? bunun için 700 cl nakit ödediğimde.
Bence bu oyun coooook guzel bazilari oynayamadigi icin beyenmiyolar biz ailece falan oynuyiruz
Yakın zamana kadar bu oyunu oynamayı seviyorum, yemek servisinde giderek daha fazla talep görüyor ve uygulamayı güncelledikten sonra bekleme süresi normalde olduğundan daha uzun oldu. Daha çok severim ama bu sinir bozucu çünkü daha uzun beklemeniz gerekiyor. Lütfen bunu düzeltin.
Facebook ve google oynamak, harcanmak için harcanan paranın hakkını vereceksin diyor o kadar emeğim harcanmış madem oyun yapıcaksınız düzgün yapın
Bir sürü rahatsızlık. Öncelikle, kasiyerdeki gökkuşağı pazarı kısayolu gerekli değil. Gökkuşağı pazarı zaten ekranda, kaybolması için yanlışlıkla tıklamak için başka bir düğmeye ihtiyacım yok. Onu kaldır. Kamera kamyonu takip etmemeli, güzel göründüğünü biliyorum ama kahretsin onu takip etmeme seçeneğim olsun ya da hemen vazgeçelim. Ek bir "Emin misin?" diyalogu olsun. Yeşil para birimini kullanarak ödeme yaparken. Zanaat sosu üzerinde yanlışlıkla kullanılan nakit
Güzel mekanda çok amaçlı kartini çok az veriyorlar onunda kamyon doldurmak zor çok yemek yemek için
YILLARDIR oynuyor. Oyun artık eğlenceli değil. Temel olarak tüm Cafe Cash'inizi ve tüm soslarınızı sadece özel etkinlikler veya turnuvalar yapmak için kullanmalısınız. Artık eğlence yok.
Yeni mini oyun çok guzel
Kafeni genişletmek için hamle kazanman gerektiğini düşünmüyorum. Uzun sürer. Holliday s için bir seferde 5 ile süslemek için bize daha fazla duvar kağıdı vermeye ne dersiniz? Ne zaman güncellesek fiyatlar daha da yükseliyor ve bu oyunu kovmak üzere olduğum boğa, bu kutlama görevini karşılayamıyor.
Bazı şeyler çok pahalı ve yer genistir çok pahalı daha ucuz olsun
Cok guzel bir oyun yuklemenizi tavsiye ederim
zor seviye atlanıp zor para kazanılıyor... parti içinde çoook gerekli. Ama yavaş yavaş oynuyorum, güncellemeyle kolaylaşırsa oyun daha güzel olur yoksa silicem çünkü zaten boş zaman..
Bunu yıllardır oynuyorum ve sonunda tekrar buldum ama ne yazık ki güncellemeler veya bu oyuna her ne yapıyorlarsa, turnuvaları oynamak veya kamyonları üzgün doldurmak için ihtiyacınız olan şeyleri alamıyorsunuz.
Merhabalar bende uzun zamandır oynuyorum . Evet bazı yemekler geç pişiyor ünlüler cok gec geliyor onlare kadar yemekler bitiyor cok az para ve kart geliyor .önceden eşyaları kendimiz seciyorduk kendi veriyor bu cok kötü oldu .Sos icin verilenler az birde cafeye gelenler hep aynıkisiler degişsin ocak temizleme robotu para bazladı.bahşiş toplama kutusu para artiriyoryani bazı seyler para artirarak artıyor çok kötü oluyor.Saygilarr dikkate alınırsa.🙋
Bu oyunu seviyorum ama 2 yıl önce hesabım. 2 yıldır oynamadığım bir bug var ve sobam 2 yıldır hala pişiyor nasıl düzeltebilirim??
Ödülleri almanın yeni yolunu seviyorum. Onu seviyorum harika bir ek. Ekstra ödüller kazanabilmemiz için rıhtıma yük gemileri alabilir miyiz diye bir öneri eklemek istedim.
Oyunu ciddik kaç senedir oynuyorum ama hileyle oynayan oyuncularla oynayanlar yüzünden oyundan soğudum soğudum lütfen bi çözüm bulun
Cafeland - World Kitchen Penyelakuan btgy
Son 2,5 yıl oynadı. Sadece bugün bırak. Artık eğlenceli değil. Yine de sevimli grafikler.
Harika bir oyun Eklendi mükemmel göster Fakat bu oyun yüzün den Bir Şey indiremiyorum 1 Yıldızı oradan kırdım 81 MB yazıyordu göster Fakat öyle Değil buna çare bulunsn Rastgele burayi okuma) ı enndkemdieirjeoekekoekeoejfkrmriendkdndidndodmdir bu kadar güzel ki Bir u ettik uejekdnskejwosmsj faks Numarası ile protection Altında OLUP Bir fjdkrnekemwosmsksnsksnndksdnsknsoamslxmdskdnsiensow! Skdmeidjdoeneoendodnwixmcncjdlz! xnxndossm
Bu oyunu seviyorum Her gün her gün oynuyorum Yemek yapma oyunlarını seven herkese tavsiye ederim
Oyunu oyunu daha sık sık sıkıcı hale getirdiniz bir yemeği üç tur pisirmemiz gerekiyo hergun birileri oyundan sıkılıp oyunu silmeye lütfen siparislerdeki yemek sayılarını düşürün
Cafeland - World Kitchen Simulasi fuj
Son guncelemeden sonra yıldız kırm gerçekten oyunu zorlastirdiniz sihirli sos toplamak zor ünlü dawet et de neden Cl parası yüksek
Yemek yapmak ve kafenizi dekore etmek eğlenceli olduğu için harika bir oyun. Kulüplere katılma seviyesine geldiğinizde, kuponlar ve diğer güzellikler kazanabilirsiniz. Yeni turnuva seviyelerini güncellemeden önce oyunu beğendim. Turnuva seviyelerindeki güncelleme kendi başına şampiyonlar olarak yapıldığından beri, hile yapan kulüpler oldu ve puanları, altlarındaki diğer takımların iki katına üç katına çıktığı için çok açık. Kulüp Mücadelelerini ve ardından Turnuvaları arka arkaya yapmak sıkıcı olabilir.
Orjinal versiyonu oynamak için kullanıyorum. Bu versiyonu bir noktaya kadar seviyorum. Mini oyunu geri getirmenizi rica edebilir miyim? İhtiyacım olanı almama yardım ediyor. Üstelik eğlenceliydi. Lütfen mini oyunu geri getirin.
Kaç kere daha üst üste gelecek
Kaldırılıyor. Oyundan gerçekten rahatsız. Bütün geceden sonra 100 olması gereken malzeme sepetim hala SIFIR gösteriyor. İnternetimi suçlama çünkü her zaman güçlü bir bağlantım var. Ayrıca geliştiriciler geri bildirimleri umursamıyor çünkü yeterli mini oyun para birimine sahip olduktan sonra HALA rastgele öğeler veriyorlar. Seçmene izin vermiyorlar. Otomatlar da çok fazla yiyecek talep eder, ancak gerçek yiyecek fiyatının yalnızca 1/4'ü kadar ödeme alırsınız. Yer karoları ve genişletmeler çok pahalı. Zaman kaybı!!!
World War 2: Shooting Games Action dszd
Aç gözlü. İlk başta bu oyundan gerçekten keyif aldım ama her şeyin yapılması çok uzun sürüyor ve kredi fiyatları oldukça saçma. Her şeyi hızlandırmak için sosları kullanabileceğimizi sevdim ANCAK sos düğmelerinin hemen yanında büyük bir BİTİRMEK İÇİN 50 KREDİ HARCAMA düğmesinin olması inanılmaz derecede korkunç.... Yanlışlıkla düğme yüzünden kredilerimin çoğu boşa gitti. basın ve bunun stratejik olduğunu biliyorum. Lütfen kredi alımlarını çift tıklama durumu haline getirin. Daha iyisini yap.
Ya şey diyecem. Oyun güzel de şef ve kasiyer az. Kasiyerlerin paralı olanlarının fiyatı çok fazla. Çark üretimimizde rol oynuyor kek ve hoşgel makarnası geliyor. 7 tane çark hoş geldi ve şeker kek veyageldin makarnası geldi. CL 'lerin kazanılması çok zor. Ve beğeni çok zor. Daha kolay olabilir. Lütfen bu sorunları düzeltin.
Yıllardır şiddetlik oynuyorum. Bazı eklenti olsa süper olur. Büyümek içinlarca gelecek, para biriktirmek çok zorlayıcı. Hoşgeldin makarnası ve gorünmez kek yapmak çok zor, bunun için kolay olsa ne iyi olur. Parti başlatyukseltemiyoruz çünkü hep aynı kartlar geliyor. Eğlence araçları ve otomatlar çok yer kaplıyor, aktif yaşamları bir depo olsa güzel olur. Eskiden banknot ile şimdi o kalkmış, kötü olmuş. Bu karakter 4 yıldız...
5 üzerinden 10000000 ama işte max 5 yıldız napalım (WJOZOSKZNDKSOSODJDLEODKDKSKPWPWIEJD ÖNE ÇIKLA? #4(3(3(9)))
Bu güncelleme korkunç. Partilerde kafe parası hala kayıp. Bu da oyuncuların bu oyunu bırakmasına neden olacak. Mini oyun aptalca. Bu Mini oyunu oynamak için tüm boş şansımı kullanıp istediğim ödülü seçebildiğimde kafeye nakit ödeme yapmıyorum. Ayrıca tekerleklerde ve özel mevsimlerde çok sayıda tekrar eden öğe gibi görünüyor. Yapabilseydim, 0 yıldız verirdim. 3 güncelleme sonra ve 1 şey düzeltilmedi. Daha fazla sorun. Yakında oyunu kaldıracak