Post by fimbcoghangponavs on Feb 12, 2022 6:42:31 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sweet Crossing: Snake.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hak tokeni ▞▞▞
▞▞▞ Sweet Crossing: Snake.io 2022 version ▞▞▞
Stvarno mi se sviđa ova igra ima puno slatkih životinja i volim životinje posebno je volim koalu, sada sam je dobio!! Sada želim plavu koalu, stvarno se trudim za to 💗 evo tvoje tri zvjezdice
Johnny Trigger - Sniper Game Action xra
Sweet Crossing: Snake.io Casual aqnv
Ovo je jako loša igra bez ikakvih postavki Igrao sam mnogo ovakvih igrica sve imaju postavke za promjenu pokreta ako riješite moj problem dat ću vam 5 zvjezdica
Super je zabavno, ali molim vas!! Dodajte multiplayer jer želim igrati sa svojom sestrom i drugom obitelji, molim vas, dodajte multiplayer u ovu igru, ali nemojte uklanjati offline igranje jer druga djeca nemaju internet
Ovo je toliko odvratno da se ne može otvoriti čak ni ja imam internet
Sweet Crossing: Snake.io Ajanviete bofk
Dobra, lijepa igra za vrijeme
Sakupljeni novčići premašeni? Od kad? Ovo je glupo
Nakon što ažuriram svoju aplikaciju uvijek se ponovno pojavi ažuriranje. Što se događa? Promijenit ću recenziju ako je popravljeno
Xxx
Ako tražite Sweet Crossing Snake io Apk za preuzimanje za Android telefone, onda ste na pravom mjestu. Zato što smo najnoviju verziju aplikacije podijelili
mrziti! uvijek se mora ažurirati!! kakvo je to gubljenje podataka za zabavu kada igrate izvanmrežno!
Obožavam ovu igru jer je jednostavna, a životinje su jako slatke
Način rada Bounce Ball je sranje!!!!! Doslovno se čini da svi botovi idu protiv vas! Moonton, učinite ovaj način igre lakšim! Stalno se izluđujem svaki put kad igram!!!!!!
Dajem ovoj igrici 3 zvjezdice, igrao sam ovu igru i kada mi je wifi nestao, isključio me je rekavši mi da moram imati dobar WiFi, iako si napisao da je offline..Tako sam razočaran.
Sweet Crossing: Snake.io Casual tge
Prekini igru. Jedna od najboljih .io igrica koje sam igrao. I daleko moj favorit. Ali bilo bi lijepo kada bismo mogli dobiti šifru prijatelja ili nešto tako da bismo mogli dodati prijatelje i pridružiti se njihovim serverima kako bismo se igrali s njima. Bilo bi pet zvjezdica.
Ova igra je previše laka i dobra. Volim tne 3D i slatki dom.
vrlo je slatka igra, ali nakon što sam je igrao neko vrijeme lako mi dosadi, ali doslovno sam se zaljubio u likove i sve. nevjerojatno i pametno!! 🥺🥺💛💛💛
Možda ste igrali igre poput Snake Slither Warmax. Dakle, Moonton je lansirao Sweet Crossing Snake io Apk za Android telefone koji također pružaju igranje
Ocjena 3 zvjezdice dok se ne popravi. Odlična igra dao bih 5 zvjezdica, jedini problem je što piše offline i nije koliko sam pokušao pa zašto ne dodati online gumb koji nas povezuje s internetom ili ako stijena ne radi ništa, dodirnite to i pričekajte dok se ne upali povezan je i previše je lako kada druge zmije nalete na vas jer sam primijetio da svi imaju slična imena kao što je ako smo jedina prava osoba koja igra pa vas molimo da popravite da igrate izvanmrežno i stvarno online sa stvarnim ljudima, onda ću dati 5 zvjezdica.
Bilo je stvarno zabavno, nevjerojatno, oku ugodno. Mogao bih ga igrati danima, kao i doslovno. Onda je došlo ažuriranje i ostavilo moj ekran praznim, zatim je došlo drugo ažuriranje, i dalje nema napretka, samo crni ekran 😭
Apsolutno mi se sviđa, predlažem ovu aplikaciju ako vam je dosadno pa je preuzmite, to je super zabavna igra i kada sam preuzeo ovu aplikaciju isprva sam mislio da je dosadna igra, ali kada sam počeo igrati ovu igru, apsolutno mi se sviđa, ali pisalo je na Diskripcija da je to bila offline igra, ali nije tako da ću morati dati recenziju s 4 zvjezdice
3D Snake . Io.
Ažurirana recenzija: Izbrisana je ova igra. Bila je izvrsna igra. Bila je moja nova omiljena igra, sve dok mi nije dopustila da skupim neke nagrade. Nisam dobio puno pomoći da to popravim. Ponovno sam pokrenuo, osvježio, ponovno spojio i ažurirao internet, igru i telefon bez sreće. Popravi ovo i dat ću 4 zvjezdice. 5 zvjezdica ako se mogu povezati s prijateljima da igram protiv njih i posjetim njihov grad. Također 5 zvjezdica ako je Google bio opcija za prijavu.
Zašto u playstoreu piše da je to offline igra, ALI NIJE. OVDJE JE DUKOVACNO PREVAREN:( IGRA JE LIJEPA, ALI BI BILO SJAJNIJE DA IMA OFFLINE VER ILI MODE
Ovu igricu mogu igrati satima. To mi je jedan od najdražih. Postoji mnogo trikova koje morate naučiti kako biste preživjeli i bili pametni u svojim odlukama koje donosite svaki put kad se nađete u situaciji. Budite pametni i učite. Ne igrajte samo da ubijete sve, budite otmjeni i izgradite svoj rezultat i svoj grad. Zabavno je! Probajte sami! ja
Volim ovu igru jer možete odabrati svoju igru ako radite na novoj igri, učinite ovo igrom koja se zove baci ti prijatelju kada klikneš da će se svaka igra koju dodirneš svidjeti lopti, ali igrač je to loše ovo je 4 zvjezdice ako ga vidim dat ću mu 5 zvjezdica u redu?
Stavio sam je samo četiri zvjezdice jer sam igrao igru i kad sam igrao slatki pas s kljukonosom Terryjem i bio sam na razini 10. Potražio sam sve nagrade, ali nagrada na razini 4 je frustrirajuća, ne mogu čak dobiti nagradu za razinu 4 ali imam jak wifi, ali to još uvijek ne tvrdi
Iritiran, djeluje kao da glumiš druge ljude, ali to je velika količina laži. Mogu doslovno minimizirati igru i ona pauzira. 🤣 To se ne bi dogodilo na pravoj pop igrici. Obmanu na stranu, zapravo mi se nekako sviđa što je malo lako protiv botova, ali ipak do neke točke zabavno
Zašto ne mogu izgraditi svoju Candy Shop? Piše nedovoljan prosperitet, što je to?
Sweet Crossing: Snake.io Kasual bep
Izbrisali ste razgovor u WhatsAppu? Ovako ga možete vratiti
Zabavno je igrati, ali imam problema s joystickom jer je premalen
preuzmi Little Big Snake apk najnoviju verziju by Addicting Games Inc ... Sweet Crossing: Snake.io ... Snake.io Games