Post by fimbcoghangponavs on Feb 12, 2022 6:36:20 GMT 10
------------------------------------------
▶▶▶▶ Drawmaster ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Drawmaster IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک منابع بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Drawmaster 2022 version ▞▞▞
من به تبلیغات در بازی های رایگان اهمیت نمی دهم. اما این مسخره است. تقریباً بعد از هر سطح یک تبلیغ وجود دارد. و سطوح در ابتدا جالب یا لذت بخش نیستند. نمی دانم چگونه انتظار دارند که کسی از برنامه رایگان یا پلی بیت خود به اندازه کافی برای دریافت نسخه پریمیوم لذت ببرد
Spotify تبلیغات کمتری نسبت به این بازی دارد
بابل
بازی واقعاً خوب واقعاً سرگرم کننده است، اما معامله ببینید چیزی که باید برای آن پول بپردازید.
مدل کسب و کار برنامه به نوعی احمقانه است... بین هر 2 آگهی یک تبلیغ وجود دارد
مفهوم سرگرم کننده است اما مانند بسیاری از بازی های مانند این بسیار بسیار آسان برای مدت طولانی
هنگ میکنه
دانلود کنین ولی نکنین
Smashing Four برای اندروید هک شده | تقلب ها و کدها
بچه ها این بازی خیلی باحاله
Drawmaster Acțiune egwn
بازی خوبی است اما فکر میکنم به اسلحههای کمیاب و بیشتر نیاز دارد
برنامه باز شده، "BY THE FULL GAME!" . آیا سطح اول "می خواهید پیشرفت کنید؟ ابتدا باید یک افزودنی را تماشا کنید! انتخاب کنید که بدبختی شما چقدر است!" حذف نصب شد.
ازش متنفرم
... hoffer si shoes with velco ngs drawmaster the instant camera mark adelson ... firefox change where files download 2 download files from ios to computer
تبلیغ یک بازی را دیدم که فکر می کردم از آن لذت ببرم. با کشیدن دیوارها و استفاده از فیزیک و زوایا مانع از کشتن قهرمان داستان شد. کمی بازی کردم، خیلی ناامید شدم. اتلاف وقت و تبلیغات نادرست
خواهش می کنم اگر این مشکلات را برطرف می کنید، ممنون می شوم 1. دانلود احتمالاً برای هر کاربر فیلم ساعت ها طول می کشد. 2. لطفاً تعداد تبلیغات را اصلاح کنید، تعداد تبلیغات مسخره است. 3. لطفاً مطمئن شوید که سطوح سخت تری قرار داده اید لطفاً 4. تبلیغات بسیار طولانی هستند، اگر این مشکلات را برطرف کنید، من را دیوانه می کنند، متشکرم
معایب: بسیاری از تبلیغات، قیمت بسیار بالا برای بدون تبلیغات. مزایا: بازی ها خوب است. حکم: حذف نصب شده است.
خیلی عالیه
به نظر سرگرم کننده است چیزی که من از آن بازی کرده ام به هر حال. هر زمان که میروم جایزهام را مطالبه کنم، فقط یخ میزند و به من اجازه نمیدهد. من بازی را دوباره راه اندازی می کنم، سطح دو را دوباره انجام می دهم، همان کار را 5 بار انجام می دهم. من دوست دارم بیشتر از آن بازی کنم.
بد اصلا دان نمیاره بالا گوشی = نوکیا شوخی کردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂 دان نکن
این یک بازی سرگرم کننده است و نیاز به تفکر زیادی دارد که در آن فلش های خود را کجا قرار دهید
Drawmaster Laga nqxj
بدنیس فقد خیلی دیر نطمیش
حرف نداره
Dinosaur Rampage Hành động ifu
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
"بازی" تقریباً یک کپی از بازی های قبلی است، با تبلیغات زیاد و بسیاری از سطوح قابل عبور نیست.
Drawmaster Acțiune egwn
من دوست دارم اگر یکی داشته باشند ⭐ و بگویند خیلی اضافه دارد، آنها ربات هستند، من نیستم، من به آن ربات می دهم
بازی لیل عالی تا دور کمر. اما این بازی حول محور تبلیغات ساخته شده است. به معنای واقعی کلمه شما را مجبور به تماشای تبلیغات برای پیشرفت در بازی می کند. مانند آنچه او خواهد شد. حذف این بازی
کلاهبرداری آن پر از تبلیغات، lvl های گنگ و آسان است. هر زمان که بخواهد تبلیغات را پخش می کند. بهترین راه برای از بین بردن زمان شما
سلام بازی خوبی هست دانلود کنید پنج ستاره هم کمه
بازی خوبیه ولی اضافه ها تقلبی هستن اما از اضافه کردن خوبه!!!
خوب است، اما تبلیغات برای بسیاری از افراد در غیر این صورت خوب است، من راه حلی دارم وای فای را خاموش می کنم
تبلیغات تبلیغات و تبلیغات بیشتر. اینو پیچ کن حذف نصب کنید. این میتوانست یک اتلاف وقت سرگرمکننده باشد، اما همه تبلیغات آن را غیرقابل پخش میکنند. فقط بازی احمقانه را به قیمت 1.99 دلار بفروشید... sheesh.
عععععععععععععععلی
این بازی متوسط است بنابراین بد نیست اما عالی نیست
عالی ولی خیلی وقتا کسل کننده میشه
عالی
عالی🤍🐈⬛💫
من انتظار نداشتم این بازی خوب باشد، اما توصیه می شود که گاهی اوقات فقط برای تبلیغات زیاد مشکل ایجاد کند
بازی خوب. اما اضافه می شود پرتاب من صورت شما! اما میدانم که این راهی است که آنها پول در میآورند، بنابراین من بیشتر از اینکه بنشینم و 20 ثانیه اضافه کنم خوشحالم.
واقعا سرگرم کننده است، تنها چیزی که آنها می توانند اصلاح کنند، افزایش تاخیر است
ژنراتور رایگان پول و سنگهای قیمتی برای Drawmaster 【Hack】
خوبه ولی لگ داره
Drawmaster افزودنی های بسیار زیادی دارد و به شما اجازه نمی دهند از آن بگذرید. این باعث می شود کارهای زیادی انجام دهید و بازی وحشتناک است، حتی سرگرم کننده نیست